ورود و عضویت
0
سبد خرید شما خالی است

رفع خطاها و مشکلات رایج قالب های وردپرس و ووکامرس

مقالات آموزشی, وردپرس Fileroid 11 شهریور 1400
رفع خطای 404 وردپرس - رفع خطا under maintenance

وردپرس، سیستم ساخت سایت و مدیریت محتوای محبوبی است که کاربران بسیاری دارد. از وردپرس می توان برای ساخت و طراحی سایت های مختلف شرکتی، فروشگاهی، شخصی، مجله ای و… استفاده کرد. از جمله مهم ترین ویژگی هایی که باعث شده است  وردپرس تا این حد محبوب  و پرکاربرد باشد می توان به سهولت کار با آن، برخورداری از امکانات مناسب، قابلیت نصب افزونه های مورد نظر بر روی سایت و هم چنین تنوع بسیار زیاد در قالب های وردپرس اشاره کرد. در ادامه به بررسی مشکلات رایج و متداول محتمل برای پوسته (theme) های هر وبسایت وردپرسی میپردازیم…

قالب های وردپرسی، در انواع بسیار فراوان و متناسب با موضوعات مختلف طراحی و عرضه شده اند. برخی از این قالب ها رایگان هستند. برخی دیگر کاملا پولی و قابل خریدن میباشند. برخی دیگر هم دارای نسخه رایگان محدود و هم نسخه پریمیوم نامحدود هستند. موضوع وبسایت شما هر چه که باشد، قالب های وردپرسی مناسب آن بسیار متعدد هستند. با فایلروید تا انتهای این مقاله همراه باشید…

با وجود آن که کار با وردپرس و نصب قالب و افزونه بر روی آن بسیار آسان است، گاهی در کار با این سیستم مدیریت محتوا مشکلاتی رخ می دهند. از جمله مهم ترین معضل هایی که کاربران سیستم مدیریت محتوای وردپرس با آن روبرو هستند… می توان به مشکلات در نصب قالب ها اشاره کرد. برخی از مدیران سایت ها در رابطه با نصب قالب – بر روی سایت خود – سوالاتی داشته و با خطاهای مختلفی روبرو می شوند.

Fix Common WordPress Problems

در این مطلب ضمن بررسی چند مورد از مهم ترین مشکلات رایج مربوط به قالب های وردپرس…

راه حل آن ها را نیز بررسی می کنیم. بیشتر این مشکلات راه حل ساده ای دارند. لذا برای رفعشان نیاز به داشتن دانش فنی در زمینه کد نویسی و طراحی قالب سایت نیست.

مشکلات رایج قالب های وردپرس

پیام «شیوه نامه یافت نشد» در قالب های وردپرس

این پیام مربوط به پیدا نشدن شیوه نامه و یکی از رایج ترین مشکلات قالب است. محتمل است در یک قالب وردپرس با آن روبرو شویم. بیشتر مواقع هنگام آپلود کردن یک قالب از طریق پیشخوان وردپرس با چنین پیام خطایی روبرو می شویم و همین خطا مانع از نصب قالب بر روی سایت می گردد. این مشکل ممکن است مربوط به ناقص بودن پرونده قالب و یا عدم لود شدن پوسته در فولدر مادر است.

یک راه حل مطمئن برای رفع این مشکل، بررسی فایل zip قالب وردپرس در سیستم خودتان است. در کامپیوتر خود فایل زیپ قالب را باز کرده. سپس محتویات آن را بررسی کنید. ممکن است فایل های مختلف در آن قرار داشته باشد… مثل فایل styles.css که به صورت یکپارچه در یک پوشه قرار نگرفته باشند. در این صورت می توانید همه فایل های مربوط به پوسته را در یک پوشه جای داده. آن را در یک فایل zip فشرده سازی کرده و نهایتا بر روی سرور سایت خود آپلود نمایید. در بیشتر مواقع همین کار ساده مشکل را برطرف می کند.

عدم شباهت قالب نصب شده بر روی سایت و آن چه که در پیش نمایش ها و تصاویر قالب دیده شده

این نیز یکی دیگر از مشکلات نسبتا رایج در کار با قالب های وردپرس است. برای رفع این مشکل، یک راه حل واحد وجود ندارد! ممکن است هر پوسته ای شیوه خاص خود را داشته باشد. اما در بیشتر مواقع مشکل مربوط به تنظیمات قالب یا برگه های آن است.

بسیاری از پوسته ها یک برگه مخصوص صفحه اصلی یا همان برگه Home و یک برگه مخصوص بلاگ یا نوشته ها Blog دارند. در این صورت شما می توانید با رفتن به تنظیمات وبسایت… یا بخش سفارشی سازی قالب و تنظیمات، این مشکل را برطرف کنید؛ به این صورت که برای نمایش صفحه اصلی سایت، در تنظیمات پوسته برگه مخصوص صفحه اصلی Front page را انتخاب کنید.

در برخی دیگر از پوسته ها نیز برای این که سایتتان دقیقا مشابه آن چه که در پیش نمایش دیده اید بشود… لازم است برگه ای جدید ایجاد کرده و نوع آن را بر اساس انواع برگه های پوسته تعریف کنید. با توجه به تفاوت قالب های وردپرس از این نظر با یکدیگر، بهتر است حتما پیش از نصب پوسته بر روی سایت راهنما و نکات مربوط به آن را مورد توجه قرار دهید.

توصیه: استفاده از المنتور بجای سایر صفحه ساز ها

این مشکلات و خطای های طراحی معمولا در وبسایت هایی که از پلاگین صفحه ساز حرفه ای المنتور بهره میبرند به شدت کمتر روی خواهد داد…

البته در برخی موارد نیز ممکن است علت این مشکل نداشتن فایل های درون ریز باشد. بسیاری از قالب ها، افزونه های اختصاصی خود و محتوای درون ریزی دارند. بنابر این باید بر روی سایت بارگذاری شوند تا سایت کامل به نمایش در بیاید. بدون افزونه های مخصوص قالب سایت و ابزارهای درون ریزی آن نمی توان یک وبسایت کامل با نمایش مناسب داشت. برای درون ریزی اطلاعات و داده های مربوط به پوسته دمو میتوانید از افزونه حرفه ای درون ریزی و برون ریزی وردپرس WP All Import استفاده کنید.

عدم کارکرد درست بخش هایی مانند تب ها، منوها و اجزایی که با استفاده از کدهای جی کوئری کار می کنند

از دیگر مشکلاتی که ممکن است در هنگام نصب یک قالب جدید بر روی سایت پیش آید، کار نکردن دکمه ها و بخش های سایت است. این بخش ها که پیش از این به خوبی کار خود را انجام می داده اند، با نصب یک قالب وردپرس جدید از کار می افتند یا کار خود را به درستی انجام نمی دهند.

دلیل چنین رویدادی، تداخل در کدهای افزونه های سایت و پوسته جدید است. در مواردی که این کدها با هم دیگر هم پوشانی داشته و کارشان تداخل می کند… مشکلاتی از این دست روی می دهد. به همین دلیل برای برطرف کردن این مشکل باید به سراغ افزونه های سایت خود بروید. سپس باید ببینید با غیر فعال کردن کدام یک مشکل حل می شود. در این راستا آزمون و خطا می تواند راهکار مناسبی باشد. البته با هر بار امتحان کردن، کش Cache سایت را پاک کنید و آن را از نو بارگذاری نمایید.

رفع ارور های قالب های وردپرس - fix wp theme errors

همچنین ببینید: پلاگین اسلایدر روولوشن وردپرس – طراحی و ساخت اسلایدر های حرفه ای وردپرس و ووکامرس

در بیشتر مواقع با یافتن پلاگینی که با قالب از نظر ساختار کد نویسی همخوانی ندارد…

غیرفعال کردن آن، مشکل هم حل می شود. ضمن این که می توانید به دنبال افزونه ها و پلاگین هایی بگردید که کار مشابهی انجام داده اند.

همچنین ابزار هایی که در عین حال با پوسته جدید تداخل نداشته باشند.

عدم نمایش فهرست ها و منوهای سایت در قالب های وردپرس

این مورد نیز می تواند در لیست مهم ترین معضلات مربوط به نصب قالب وردپرس جدید قرار بگیرد. در بسیاری مواقع با نصب یک قالب جدید…

دیگر در سایت قادر به مشاهده منوها و فهرست های سایت که پیش از این نمایش داده می شدند نخواهیم بود.

برای رفع مشکل باید در درجه اول در بخش فهرست ها در منوی نمایش فهرست مورد نظر خود را بررسی کنیم. اگر مشکلی وجود نداشت، باید به سراغ پوسته سایت رفته و از طریق تنظیمات آن را اصلاح کنیم؛ یعنی مشخص کنیم که کدام یک از فهرست ها و منوها باید در کدام بخش از سایت (هدر، فوتر، ساید بار و…) به نمایش در بیایند.

آدرس های نامناسب وبسایت در قالب های وردپرس

برخی مواقع با نصب یک پوسته وردپرس – جدید – بر روی سایت با تغییر در آدرس های سایت یا طولانی شدن آن ها روبرو می شویم. این مشکل نسبتا رایج راه حل بسیار آسانی دارد. برای رفع مشکل طولانی بودن آدرس ها و اصلاحشان باید به بخش تنظیمات سایت و بخش پیوندهای یکتا رفت. با انتخاب این که کدام نوع آدرس دهی در سایت را بیشتر می پسندید. می توانید به راحتی این مشکل را برطرف کنید.

اعمال نشدن تغییرات CSS قالب در سایت

آن دسته از کاربرانی که با زبان های برنامه نویسی وب – به ویژه زبان CSS و HTML – آشنایی دارند می توانند از طریق بخش ویرایشگر پوسته، کدهای پوسته را تغییر دهند؛ به این ترتیب آن ها قادرند با دستکاری کدهای CSS قالب ویژگی هایی مانند نسبت اندازه ها، رنگ بندی، تصویر پس زمینه و… قالب را به همان شکلی درآورند که مطلوب خودشان است.

فشرده سازی و کاهش حجم تصاویر و محتوا های موجود در سایت از جمله عواملی است که میتواند احتمال وقوع این مشکل را بشدت کاهش دهد ، پلاگین لود تنبل (lazy Load) وردپرس بهترین گزینه برای فشرده سازی هوشمند تصاویر و کاهش سرعت لود سایت میباشد.

در بسیاری مواقع این تغییرات ایجاد شده در فایل CSS پوسته بر روی سایت اعمال نمی شود. این مشکل به کش Cache سایت و پلاگین ها می شود. می توانید با پاک کردن کش سایت خود و بارگذاری از نو و هم چنین غیر فعال کردن افزونه W3 total cache مشکل را برطرف نمایید. اگر این کار جواب نداد، تغییر فایل های قالب از طریق پنل هاست را امتحان کنید.

Fileroid

دیدگاهتان را بنویسید